Barnmorskebesök nummer 8

vilken bra barnvakt jag är. noel sitter klistrad framför tvn och batmanspelet medan jag slappar. känns som att jag borde ha en massa aktiviteter inplanerade men så är inte fallet. men jag tänkte iaf att vi skulle gå ut om någon timme, innan vi ska köra hem till skara igen. så får han lite friskluft och får även springa av sig lite. det är väl ändå en god tanke :P

idag har jag varit hos barnmorskan ännu en gång. som förut så såg allting bra ut. sf-måttet ligger nu på 33 cm så den lille växer minsann på bra och jag följer kurvan perfekt :) hjärtat låg på 148 slag även denna gång så det är väldigt jämnt och bra det oxå. tyvärr så hade jag gått upp 2 kg på dessa två veckor vilket jag ju inte är så nöjd med men vad ska jag göra lixom. har nu gått upp 12 kg sammanlagt. men men, barnmorskan säger inget om det så hon verkar nöjd iaf.
idag kände hon hur bebisen låg och det var precis som på ultraljudet, rumpan neråt. så nästa gång, om två veckor, så ska det kollas igen och han inte vänt på sig så blir det ul igen för att se hur han ligger. om det då är rumpa neråt fortfarande så blir det vändningsförsök, om jag vill det. har läst att det är väldigt stressande för bebisen när de gör vändningsförsök så jag är lite osäker på det. det är oxå vanligt det inte går eller att bebisen vänder tillbaka med rumpan neråt. och då får jag välja på att föda i säte eller med snitt. jag har ju sagt snitt förut och det står jag fast vid. det är trots allt första gången och jag känner inte för att "testa på" detta. men nu har han tre veckor på sig att vända på rumpenstumpen så vi får vänta och se. inget att stressa över nu.. eller sen heller för den delen.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0