freddie is da maaaaaaan!!!

nu ska det minsann komma ett snöoväder över oss. eller ja, jag vet inte om det skulle hamna där men jag läste iaf huvudrubriken på aftonbladet och det skulle iaf komma in snö över sverige. var vet jag ju inte. men lite snö har vi fått idag. första för säsongen. ligger små mini mini högar på gräsmattan. vet inte om det är mysfaktor egentligen för jag vill inte ha snö i november. blir bara jobbigt. kan gott vänta.

idag har jag varit på arbetsförmedlingen för ett möte med min handläggare freddie. detta var ju mitt första möte med honom och jag bävade. jag vet inte hur ni är men jag har en del förutfattade meningar om folket på af. eftersom jag är gravid och så pass långt gången så anser ju inte jag att det är jättestor chans att jag får jobb och därför är det ju inte väldigt viktigt med en handlingsplan som säger att jag ska göra en massa och gå på kurser och sådant. men jag var rädd att denne freddie bara skulle gå efter af:s regelverk och vara allmänt otrevlig och omöjlig.
oj så fel jag hade. vi pratade mer om min graviditet än om något annat. han frågade en massa icke jobbrelaterat och det lades i stort sett inget fokus på jobbsökande. så det som står på min nya handlingsplan är att jag när bebisen har kommit ska ta kontakt med af så att han kan ta bort mig. det känns bra kan jag säga :) freddie is da maaaaaaaan!!!!

fredrik har precis åkt för att glo på bandy i staden så jag är själver hemma. har laddat upp med popcorn och choklad och en helkväll framför tvn. måste bara käka lite innan för det tjuter i magen just nu. oxå är det minsann någon som har hickelihicka....
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0