pissig dag, chokladbollar, svinet?

jag har verkligen en ööööööööörrrrk-dag idag. ni vet när humöret är svajigt, man känner sig allmänt tjock och flottig och hur man än gör så är det en pissig dag. en sådan dag har jag idag av ingen anledning alls. det är väl bara till att kämpa sig förbi den och hoppas på att morgondagen blir lysande.

i fredags var ju noel här och jag skrev ju då att jag hade något litet planerat som vi kunde göra. så jag frågade den unge herrn om han ville göra lite chokladboll. som han sken upp haha. så chokladbollar blev det minsann. goda blev dom oxå :) så där lagom avancerat för mig :P

"kleta på bara"



klart att man får mumsa lite deg oxå




TADAAAAAA


vi är helt klart nöjda med resultatet :)

igår skulle mia och johnny ha kommit hit men vi avbokade i sista sekund. de har nämligen varit i tyskland i veckan tillsammans med fredriks morföräldrar och de har influensa av något slag och man vet ju aldrig om även fredriks föräldrar är smittade. eftersom vi inte vet om det är den sviniga sorten så tar vi inga risker. jag har bara fått den första sprutan än så länge och fredrik har inte fått någon så det kändes onödigt att de skulle komma hit denna helgen. så därför blir det inget fars-dag firande heller. får bli nästa helgen skulle jag tro.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0