potatis köttbullar och sås

nu sitter jag här och funderar över mitt nästa drag. har precis städat färdigt. andra gången denna veckan som jag städar, det har nog fasen aldrig hänt tidigare. tror den här "ledigheten" är nyttig för mig :P men, ska jag se till att tömma byrån eller ska jag skita i det och hoppa in i duschen? det är dagens stora fråga. borde vara redig men det är väl inte alltid som man orkar vara det :P

ikväll blir det mys. villas (bandy för er som är mindre insatta) match sänds minsann på tv ikväll så där ska vi sitta bänkade. oxå blir det potatis, köttbullar och sås. låter kanske simpelt för er finsmakare men det är verkligen bland det godaste vi vet här hemma :) och fredrik är en jävel på att göra köttbullar dessutom. aaaaa, jag verkligen längtar haha.

imorrn ska vi äntligen börja med bebisrummet. vi har hyrt in fredriks föräldrar så de kommer hit och hjälper oss. vi måste ju tömma rummet först och jag kan inte riktigt hjälpa till med det så bärandet står karlarna för. sen hoppas jag att vi fortsättar och börjar riva tapet men jag vet inte riktigt hur planen är. bara vi börjar så hoppas jag att det rullar på fiiint!!!

näe, byrå vs dusch....
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0