torsdag - lördag

nu har jag minsann slarvat med uppdateringen igen. jag som skött mig så bra så länge. jaja, men nu är jag tillbaka så ni kan var lugna :)


fredrik har ju varit sjukskriven halva veckan på grund av att han har ont i nacke och axlar. han har nu äntligen fått tid hos en sjukgymnast. som jag har tjatat på honom att han ska gå dit. tycker det är bra om han kan få reda på exakt vad det är och sen även vet vad han ska göra för att det ska bli bättre. han har trots allt gått med detta i 4 år nu och det blir bara värre och värre. men iaf, han var hemma tors och fredag så i torsdags så drog vi in till staden för lite rolig shopping. framförallt så skulle vi hämta tapeterna som hade kommit :) men vi gick även in på babyproffsen och köpte en babysitter och en skötväska:

skötväskan ser ut som en skötväska. helsvart och inte alls rolig :P

 

vi sprang även inom julsvensson för vi behövde en plastgran. jag vet, den största hädelsen man kan göra när det gäller julen, ta in en plastgran istället för en riktig. men katterna var på granen x antal gånger förra julen och det är lite tråkigt med barr i hela huset. så i år kör vi ett test. nu har katterna ju blivit äldre så det är ju inte säkert att de bryr sig om granen och gör dom inte det så vet vi och kör på riktig gran nästa år. jag lovar och svär :)

 

i fredags träffade jag sara för lite frulle på henry´s. vi hade inte träffats på ett bra tag (som vanligt) så vi hade lite att ta igen där. och det var såklart supernajs! hoppas bara vi kan ses lite oftare och inte bara en gång varannan eller var tredje månad. för det är på tok för lite!!!

 

igår kom johnny hit och tapterna åkte upp. aaa, det blev så fint så fint. precis så som jag hoppats. nu ska vi bara köpa nya lister så är rummet färdigt. vi har ju inga möbler än förutom skötbordet som ska stå där och säng men den står ju inne hos oss. får se när vi köper det. men jag vet exakt vad jag vill ha och sen får emmie komma hit och säga var allting ska stå :)

 

idag åker jag till skara.....

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0