varför ändra på ett vinnande koncept?

bläää vilken tråkig natt jag haft. låg vaken till 3-4 någon gång och sedan lyckades jag sova några timmar iaf. kände mig helt klarvaken. sen satte bebis igång med att försöka vända på sig verkade det som. och det märks att han växt en del för jäklar, det var inte nådigt när han drog omkring. gjorde både ont och det var obehagligt. och sen när det verkade som att huvet var neråt (jag tycker det är lite svårt att utläsa hur han ligger ibland men det kändes som huvet neråt iaf) så for han upp igen och nu ligger han som vanligt igen. varför ändra på ett vinnande koncept eller?

fredriks föräldrar var ju här igång och hjälpte oss med att tömma bebisrummet så nu är det äntligen tomt och idag ska vi sätta igång med att slipa och spackla. imorrn blir det till att beställa tapeterna så att det inte dröjer för lång tid innan vi får dom. innan dess ska vi även måla taket och måla över den fula blåa färgen så att den inte lyser igenom tapeten.
jag har helt otroliga svärisar. igår så sa de att de kan betala för den lilla renoveringen. inte för att vi inte kan göra det själva utan för att de verkligen vill det. och det tackade vi faktiskt ja till.

häpp, nu har vi inte tid att sitta här mer.. mot arbete och slit!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0