inte idag hellet...

så där, nu pallar jag sätta mig och skriva lite. dock så blire inte turkiet-story idag som jag lovade igår. pallar inte det ikväll :P kanske imorrn istället.

ni kan inte ana hur gott jag sov inatt. den egna sängen är verkligen underskattad. vilken underbar madrass jag har. och täcket ska vi ju inte tala om, herreguuuuuuuud så soft det är :) jag somnade på 5 min och sov heeeela natten lång. det var underbart. satte igång dagen vid 0730 med en promenad i mina gamla jaktmarker. helt tyst var det. härligt härligt :)

idag har det väl inte hänt så där jättemycket egentligen. tvättat som en galning eftersom vi hade en del med oss hem som var svettigt och jävligt. städat här hemma oxå så nu går det att bo här igen. sedan var vi bjudna på middag i lovene. det tackar vi ju inte nej till precis. jag hade beställt köttfärslimpa, smarrigt värre :)

imorrn bär det av mot barnmorskan igen. känns som att jag var där nyss men besöken blir ju tätare ju närmare vi kommer :) fredrik följer inte med denna gången heller för jag ska dit kl 1130 vilket är en jäkla dum tid om han ska med. sen är det ju något jag klarar själv. det är lite tråkigt att han inte får höra hjärtljuden men får se om han kan följa med nästa gång istället.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0