nedräkningar

det är ju ingen risk att man missar vad det är som händer ikväll. tror minsann hela sverige pratar om det och alla går omrking spända av förväntan och räknar ner timmar, minuter och sekunder till det underbara. ja, naturligtvis pratar jag om att grey´s äntligen har säsongspremiär. och med det slutet som förra säsongen hade så kommer ju premiären vara fenomenal. något annat skulle vara katastrof!!!! 2 timmar kvar

dagen idag då. jag knatade över till erica för att kolla in hennes nya lägenhet som hon lämnar snart igen för att flytta tillbaka till tryggheten hos mamma och pappa :P efter det så drog vi in till city för att hitta present till mamma som fyller år på fredag. erica kom ganska snabbt på vad vi skulle köpa så det körde vi på. tror det blir bra faktiskt. annars är det ju ett helvete att köpa till våra föräldrar för dom önskar sig aldrig något och behöver dom något så kan dom ju köpa det själva. har man levt i nästan 60 år så har man ju lyckats samla på sig det mesta redan :P men vi lyckades i år med!!! naturligtvis var tanken även att shoppa lite till mig. bara något lixom. men med den växande mage så snävas ju utbudet in drastiskt och jag vill inte köpa en massa gravidkläder som jag sen ändå inte kan använda. känns bara onödigt. så det enda jag kom hem med var en mascara. vilket väl iofs var bra för på så vis gick inte en massa pengar upp i rök :)

..... 90 dagar kvar till bebisen ska komma. :) 90 dagar alternativt 3 månader... känns otroligt nära men samtidigt så långt bort. men när bebis väl är här så är det ju för alltid. då verkar 3 månader plötsligt som ingenting!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0