äntligen kom det

liam ligger i sin säng och skrattar som en tok för sig själv. inte helt ovanligt när han ska sova. vet inte om det är så att han försöker hålla sig vaken eller om han vill utnyttja de sista minuterna av dagen till max :) härligt är det iaf!!

dagen idag har varit full av slappe. har inte gjort något vettigt alls faktiskt. men sådana dagar behöver vi ibland. igår var svärisarna här på besök och innan dess så var fredrik ute i trädgården och fixade en del. har mycket kvar att göra dock. jag tycker ju det är helt ok att fixa i trädgården så länge man är två. så man kan snacka lite. men att gå där ute själv tycker jag är värdelöst och nu är det ju lite svårt att gå där båda två. får hoppas på fint väder nästa helg så vi kan bli färdiga någon gång innan vintern!!

idag fick jag äntligen det efterlängtade samtalet. jag har gått och väntat på det hela långa veckan. anna ringde :) jag fick veta allt om bebisen nu. som nu har fått ett namn och det blev en liten måns. så fint så. det var så kul att få höra allt allt allt. allting hade gått bra och de var så glada så. jag fick även höra lite gnyende från lille måns. det är ju så tråkigt att bo så långt bort vid sådana tillfällen. jag vill ju åka hem till dom och kolla in den lille plutten. men jag ska försöka åka i början av juni men jag kan ju inte åka själv precis. ska fråga runt lite.......


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0