knasunge

inatt skulle fredrik ta liam igen. kan väl säga att det inte gick så där jättebra tyvärr. jag vet inte om det är för att liam ser att det inte är jag som sover bredvid hans säng och han då sover sämre på grund av det eller om han kommit in i någon knasperiod. han vaknde redan vid 1.30 och ville ha mat. det har ju funkat att stoppa nappen i munnen på honom tidigare men varken igår natt eller inatt så funkade det. så han fick mat redan då och somnare om men sov bara en timme. sen låg han och pratade och gnällde lite.då tog fredrik och lade honom bredvid sig men det hjälpte inte så efter en liten stund så tog jag honom och lade honom bredvid mig och då somnade han ganska direkt. knasunge!!! inatt tar jag nog honom själv och ser om han skärper sig!!!

vi hittade några soffor som vi ville ha igår. vi var på em, mio och chilli och det fanns ju massor. men just nu så har vi så mycket som vi vill göra och köpa. så därför så har vi lagt soffprojektet på is till hösten så ska vi se hur vi har det då. nu i sommar så vill vi fixa en del i trädgården och det koster en del. så det får gå före.

idag hade vi ju planerat att vi skulle grilla hos emmie & co men vilket tråkigt väder det är. grått, rått och blåsigt. funkar ju inte att grilla då. men vi ska dit ändå och käka lite och så där. det hade varit kul att grilla men det funkar att bara käka annat gott oxå. ska nog hinna med att grilla i år oxå :)

fredrik kör fram och tillbaka till tippen just nu, lillen sover så jag göttar mig framför tv och dator. igår storstädade jag medan fredrik och liam umgicks till max :) gött att få städningen gjord innan helgen så vi slipper det då. nu kan vi götta oss heeeela helgen.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0