liams ikea

aaaa, vilken seg och tråkig dag det har varit idag. gick upp vid 7 eftersom lilleman tyckte det var dax att röra på fläsket. sedan var ju tanken att vi skulle till emma och adam så därför tänkte jag att det var lika bra att börja dagen tidigt för att undvika stress. men jag fick ett mezz av emma där hon skrev att hon blivit förkyld. självklart fick vi komma ändå men jag tyckte det var onödigt att riskera att liam blir sjuk. känns onödigt. så dagen blev låååååång idag. kan ju säga att det var skönt när fredrik väl kom hem. :)


vi var på ikea efter att vi varit hos farmor i malmö. då köpte vi äntligen en stol till liam. han provsitter några minuter åt gången varje dag nu.



mamma och pappa köpte den fina lekfilten till liam. den är ju helt underbart fin och mysig. den kan han krypa omkring och upptäcka saker på sen.,



fiskarna hemma hos sandra och noel var ju en stor hit så därför köpte vi en till liam oxå. dock fanns det inga fiskar men det blev småkryp istället. och som ni ser så var även det en hit :)

det blev bara till liam på ikea. köpte lite kräkhanddukar och lite skålar och skedar till hans "mat"debut :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0