En dag i Ängelholm



även onsdagen började vi med en promenad. samma kvartett som förut. efter det var det time för en nap för småfolket. vi hoppades på en ordentlig nap eftersom vi skulle ut på äventyr men icke. 30 minuter tyckte liam räckte för den gången. jaja, bara att gilla läget såklart. sen packade vi in oss i bilen och for till ängelholm och anna och måns. vi har aldrig hälsat på dom där förut så det var spännande att få se hur de bodde. en stor och fin lägenhet hade dom. stora och ljusa rum. riktigt fint.

hos anna och måns bjöds det på fika. duktiga anna bakar ju så det var bara att gluffsa i sig av de goda kakorna :) måns sov en lååååång stund men till slut så bestämde han sig för att vakna och leka med kompisen. oj som han hade växt sen vi såg honom sist för 2 månader sedan. hade hänt massor.

fredrik var oxå med men han fastnade inte på bild just den dagen så det är därför som han inte syns här :P vi hade iaf jättekul hos anna och måns och vi hoppas vi kan ses snart igen :) tänk sen när pojkarna kan leka på riktigt med varandra. det kommer vara superduper häftigt :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0