ett rejält lyft



sitter i sängen nyduschad och härlig! benen värker och jag tror jag flåsar fortfarande. jag och emmie har varit och tränat igen. jag hann springa 2 minuter och sen insåg jag att det här skulle bli ett helvete rakt igenom. det var så jobbigt att varende liten del av min kropp ville bara sluta springa och istället ligga raklång på golvet och flåsa. så var det under hela passet idag. men det är ju de passen som man ska ta sig igenom. det är skitviktigt för både kroppen och motivationen. och jag klarade det. sprang i 30 minuter, sen crosstrainer i lugnt tempo i 10 minuter och sedan rodd i full fart i 1 kilometer. jag är nöjd med träningen men jävlar vad jobbigt det var!!!

idag har vi varit i skövde i stort sett hela eftermiddagen. vi var ute efter en ny soffa och ny soffa blev det och även ett nytt soffbord. hiskeligt snyggt oxå :) vi har ju behövt nytt sen vi köpte den senaste soffan. har ogillat den skarpt sen dag ett men jag och fredrik kom aldrig överens om vilken vi skulle ha då så det blev en skinnsoffa. skinnsoffar är inte min grej. inte alls!!! men nu var vi hela överens. en stoooooor soffa där många kan sitta utan att sitta och svettas på varandra. och det fick vi nu. vi ska hämta den nästa vecka så då blir det före och efter bilder.

ny tv och hemmabiosystem blev det oxå. kan ju säga att fredriks velande över vilken tv vi skulle ha höll på att kosta oss vårt förhållande. jisses vad han har velat. han har kollat nätet och alla butiker säkert 5 miljoner gånger. gått där fram och tillbaka i gångarna och spanat och kollat in bilden på varenda tv.  idag fick jag och liam vänta i två timmar innan han äntligen bestämt sig. mmm, det var lika spännande som det låter. tur att liam sköter sig så bra som han gör.
jag är måttligt intresserad eftersom jag ser ingen skillnad på de olika tv-apparaterna. så länge vi har färgtv och den ör platt så är jag nöjd. så jag har inte lagt mig i alls. förmodligen därför det tog tid :P inte bra när han får fria tyglar, då velar han!

vårt vardagsrum kommer få ett rejält lyft och det är minsann på tiden. ska bli sååå skönt att få kasta in en massa lull lull sen :)

nu ska jag krypa ner under täcket och känna efter hur mycket det värker i min kropp!
natti

(sandra, självklart får du bilder. fixar med det nu i dagarna)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0