magsvett



nu har vi gått in i fredriks sista semestervecka och jag ska erkänna att jag har lite ångest redan. det är ju så skönt att ha honom hemma så att man kan dela på ansvarer och när det blir jobbigt så kan man ta hjälp av varandra. vi har ju haft en bra semester med en hel del att göra så det har gått fort. men nu sista veckan har vi inget speciellt som vi ska göra. kommer nog mest ta det lugnt och njuta av sista veckan. hade ju varit kul med någon dag med lite finare väder men man kan ju inte få allt.

dagen idag har spenderats vid tvättmaskin och torktumlare. äntligen har berget försvunnit. det blir bra mycket lättare nu när vi har torktumlare. vi har ju ett torkskåp oxå men det tar ju en hel dag för tvätten att torka där inne. så nu kan vi köra både turre och skåpet. blir lite mer fart i det då. härligt :)

idag har jag även varit och tränat med emmie. vi har beslutat att vi ska träna här i götene. skara funkade ju inte för där var ju gymmen under alla kritik. men nu har emmie bil och kan köra hit. gymmet här i götene är bra för att vara på en så här liten ort och de håller även på att fixa nya stora lokaler som invigs i september. så nu betalar vi 349 kr varje månad för att träna så det är minsann bäst att vi håller detta nu. idag körde jag ca 40 min löpning på bandet. blev ca 6,5 km och det är jag nöjd med. efter det körde jag rodd i 5 min, mest för att köra lite överkropp oxå. så en bra träning blev det och vi ska träna onsdag och fredag oxå :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0