Tabbar oss



natten här i skåne har varit bra. vaknade dock vid 12 och trodde jag skulle smälta bort. hemma har vi alltid kallt på natten så att man snarare måste slänga på sig ett extra täcka. nu fick jag slita ur täcket ur påslakanet och bara ha påslakan. öppnade ju fönstret oxå och några timmar senare så vaknade jag av att jag höll på att frysa ihjäl. Liam vaknade en kortis vid 12 men somnade om direkt. Fredrik märkte som vanligt inget alls :P

vi gjorde bort oss 2 gånger om igår.
först så glömmer vi mammas och pappas husnyckel (dom var ju här uppe pga bröllopet) och vi körde före dom. men utan husnyckel kommer man inte in. så vi fick köra hem till sandra och co och invänta mamma och pappa. på väg ner till skåne så kommer jag på att vi även glömt skötväskan. som tur är så var det "bara" kläder i den. mat och blöjor låg på annat ställe och det fick vi med. men kläder kan ju vara bra att ha till lillskiten. så idag ska vi upp och shoppa lite. han behöver ändå fylla på i strl 80 så det gör inte så mycket. jag älskar att köpa barnkläder, roligare än att köpa till mig själv oxå!

efter shoppingturen ska jag och liam hem till sandra och noel för lite lek och bus. vi har ju träffats en del de senaste dagarna eftersom de var på vårt bröllop och sedan sov hos oss. men vi tröttnar inte på dom :)

Noel och Liam i lördags.

Fullt ös direkt på morgonen!

Kommentarer
Postat av: erica

NAMEN, ar det mosters present jag ser a, BRA

2010-08-10 @ 18:12:59


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0