"turretumlare"



då var vi hemma igen i lilla götene. måste ju säga att uttrycket stämmer väldigt bra: borta bra men hemma bäst :) den egna sängen är ju alltid lite extra underbar efter att man har sovit borta. alla har sovit bra inatt och liam fortsätter att vakna runt 06. eftersom han förut vaknat vid 05 så känns det ju som världens sovmorgon nu för tiden!

det är allmänt grått och trist väder idag så några utomhusaktiviteter blir det ju inte. men vi ska köra till skövde och elgiganten. jag ska nämligen äntligen få en torktumlare :) fick presentkort av mamma och pappa i bröllopspresent eftersom de visste att vi (jag) har velat ha en sådan hur länge som helst. och ännu mer nu när vi har barn och det behövs tvättas varje dag. vi får se om vi hittar någon. dom är ju så mycket dyrare i butik än vad de är på nätet och presentkortet funkar inte på nätet. vilket ju är jättedåligt!!! men finns där ingen nu så väntar vi tills det kommer något erbjudande som passar oss och vår plånbok.

emmie kommer nog i eftermiddag så då hoppas jag hon har sin kamera med sig så att jag kan få bilderna från vigseln, slottet och festen. jag har ju en del redan men inte alla. ska bli kul sen att kolla ut vilka som ska upp på väggen här hemma :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0