Är det jul redan?!

Kan ni fatta att det är julafton om en vecka? Det kan minsann inte jag. Jag har inte haft en enda julig känsla under hela december så jag hoppas innerligt att den infinner sig hos mig väldigt snart. Vet inte om det kan vara så att Liams kalas och födelsedag stjäl uppmärksamheten från julen i år. Jag har haft full fokus på det hela december tror jag.

Imorrn fyller pluttisen 1 år!!!! Jisses amalia säger jag bara. Att han blir 1 år redan. Tänk för ett år sedan, kvällen innan vi skulle köra in till förlossningen och få träffa honom. Vi var så jäkla nervösa och vi kunde inte fatta att det nästan var dax. Alla som har barn vet vad jag talar om. Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Inte bara inför att få träffa Liam utan även på grund av att jag skulle snittas. En ganska stor operation som kan gå fel och jag visste ju att det kunde gå illa för någon av oss eller båda. Samtidigt så vill man ju bara trycka undan de tankarna och glädjas åt alltihop. Det slutade/började ju väl till slut och här är vi nu, nästan ett år senare :)

Idag skulle vi ha varit på kalas hos Emma som fyller 25 år idag men det blev inställt. Dom har, precis som vi, en sjuk kille som inte kan sova så dom var för trötta för att ha gäster. Det blev kalas imorrn istället men då fyller Liam år och vi ska fira lite igen här hemma. Så vi får åka och fira Emma en annan dag när dom är lite piggare.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0