Sista simningen

Sista babysimningen var vi på idag. Det kändes riktigt tråkigt faktiskt. Vi är anmälda till steg 3 oxå men jag vet ju inte om det blir jag eller Fredrik som kommer att gå. Beror på hur det blir med jobb för mig. Det var även tråkigt på grund av att Olivias mamma Jennie kommer inte vara med nästa termin utan det blir Olivias pappa istället för Jennie börjar jobba i januari. Det blir ju tråkigt att inte få träffa dom längre. Vi har alltid så roligt på simningen och det kommer jag sakna faktiskt.

Men idag hade vi roligt som vanligt. Jennie tog bilder med deras kamera som funkade även under vatten. Hon tog på Liam och Olivia tillsammans och hon fick min mailadress så skulle hon skicka de bilder som blev bra, om det blev några ;)

I förmiddags var jag hos sjukgymnasten igen. Vi gjorde inget speciellt egentligen. Hon frågade hur det kändes i ryggen, om övningarna gått bra att göra hemma oxå lade hon till 2 övningar. Nu ska jag vara fördig hos sjukgymnasten så länge ryggen blir helt bra. Blir den sämre igen så ska jag dit igen. Men det ska den inte bli!! Under tiden så passade farmor Mia Liam och Liam njöt av det som vanligt. Den gamla tantan är rolig minsann :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0