amning och träning

måste ju börja med att skriva att FAN VILKA GRYMMA SKIDÅKARE SVERIGE HAR. jag är så jäkla imponerad av dom. herrerna  inatt var ju asgrymma för tusan. vilket samarbete lixom. fy fan asså :)

nu sitter iaf fredrik och matar liam. tacka gudarna för ersättning faktiskt. det är verkligen en befrielse att inte alltid behöva slänga fram bröna när det är dax för mat för lillen. jag har inte haft några bekymmer med min mjölkproduktion alls. hade djävulskt ont i bröstvårtorna i början och sår men det har väl dom flesta. tur att det då finns hjälpmedel som amningsnapp att tillgå. sen dess har det gått bra men jag har inte alls gillat att amma. det tar mycket tid, det slabbas massor och det är inge kul när man ska iväg. så det är av helt egoistiska skäl som jag börjat med ersättning oxå. dock så ammar jag två gånger på dagen och alla gånger på natten eftersom jag vet att det är viktigt. men vi får se hur länge det är så. nu funkar det otroligt bra så som vi har det nu.

dagen har som vanligt varit lugn. nu på eftermiddagen har jag städat min garderob. den är ju rörigare än rörigast för jämnan. hittade en hel massa kläder som jag köpte i våras och somras som jag trodde skulle funka trots mage. det visade ju sig att det inte var magen utan bröna som var ivägen så nu har jag en hel massa med kläder som knappt använt som jag kan ha när vår och sommar kommer. helt perfekt. dock så kommer jag inte i mina jeans än. röva och mage är fortfarande i vägen. har ju inte börjat träna än men i veckan sker det nog. ska ju träna med emmie i skara och det verkar som att det blir av på tisdag. jag har ca 3 kg kvar sen är jag tillbaka på samma vikt som inskrivningen på mvc. men sen vill jag gå ner lite till för att vara helt nöjd :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0