bebis på gång

hade en gastig kväll igår och även nu på förmiddagen. vet inte om det kan vara lite magknip eller om han bara känner för att testa sin lungkapacitet. i så fall är dom iaf helt klart godkända :P nu har han iaf somnat men jag är tveksam till om det kommer att bli en lång lur så som det varit de senaste dagarna. jag vågar iaf knappt röra mig här hemma för jag är rädd han ska vakna. men jag får se hur det går. jag hoppas ju innerligt att han ska ha lite längre sovperioder på dagarna. iaf 2-3 timmar en gång om dagen så jag hinner med lite annat.

imorse så gjorde vi iaf vår allra första utflykt själva och vi begav oss till apotek och affär. det gick alldeles förträffligt bra. inga utbrott eller något. så det ska vi nog våga göra om. det är egentligen helt onödigt att vara orolig över att åka till affären med Liam. börjar han gasta så borde jag ju inte bry mig. han är en liten bebis som skriker lite då och då. inget med det egentligen. men jisses vad jag bryr mig om vad andra ska tycka. att jag inte kan ta hand om mitt eget barn till exempel. men det är ju inte det som det handlar om, känner han för att gasta så gör han ju det, ibland oavsett vad jag gör eller inte gör. men jag tror att alla ska se ner på mig som mamma och så tror jag att de flesta tänker kring detta. men vi borde inte bry oss!!!!

igår ringde emma till mig. hon hade precis varit hos barnmorskan och hon hade sett att det nu är bebis på gång. verkade inte som att hon kommer gå över tiden. idag är det iofs bara 10 dagar kvar så det kan ju sätta igång när som. tänk att det bara kommer vara två månader mellan grabbarna men ändå är det ett helt år. kul att så många som vi känner får barn samtidigt som oss. kommer finnas lekkamrater lite överallt i landet :)

anledningen till att vi var på apoteket var bland annat för att vi igår såg att leo har mask. jag tror att det är bland det äckligaste jag vet. han låg nere vid mina fötter i soffan och jag såg att han stirrade på något som låg i soffan och jag såg att det rörde sig. då föll poletten ner och jag fattade att det var en mask som krälade där. HUH!!!! så går det när dom glufsar fåglar och möss var och varannan dag. stor äckelvarning på den!!!!! men nu har vi botemedel iaf.

det blir förmodligen en långpromenad lite senare när Liam sovit färdigt. även om det nu mörknar lite senare om dagarna så kan vi ju inte gå senare än 3 eller 4 för där vi går finns inge belysning på kvällarna. men vi ska nog hinna med :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0