jag hinner med nu

min son sover. vilket ju folk kanske inte tycker är så konstigt men låt mig förklara. tisdag, onsdag och idag har han sovit i över 2 timmar... i sträck. det har typ inte hänt förr. eller jo, på kvällar och nätter har han gjort det men aldrig på dagen. i tisdags sov han i 3,5 timme, till och med förbi amningstiden. och han gör likadant idag. igår var det ca 2 timmar i sträck. fattar ni hur mycket jag hinner göra!!!! det är ju helt underbart. jag hinner ju göra allt som jag ska och massa mer. jag vet ju att det kan vända lika snabbt igen så jag tänker minsann njuta av detta underbara!!!!

är det någon som missat all snö?. shit, vi har nog fasen en halvmeter nu, om inte mer. det har ju inte töat sen det snöade första gång den 17 dec (dagen innan liam kom, det är därför jag kommer ihåg). och det verkar ju inte som att det har tänkt försvinna än på ett tag. jag är helt fascinerad. ungarna överallt måste ju njuta. jag kommer ihåg när vi var små och vi hade så mycket snö. det byggdes ju stora (stora när jag var små) snöigloos men gångar och allt. det lektes snömonster och allt möjligt. det var ju helt underbart tyckte man :)

nu väntar jag på att liam ska vakna för det är dax för mat, eller det var det för en kvar sen :P och nu hör jag gnäll från soffan. sen ska vi bege oss ut på en långpromenad :)
Kommentarer
Postat av: Karl-Evert Karlsson

Det finns bilder som saknas så därför sänder jag över en !!

Kolla Pappa Feddes e-post

Mvh " ( Morfar Kid )"

2010-02-25 @ 16:22:23


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0