vår helg

oj, blev helt förvirrad när jag loggade in här på bloggen. de har minsann piffat lite här. ingen större skillnad egentligen men aningens bättre. Liam ligger och sover i fåtöljen efter att ha hjälpt mig att städa lite. tacka gudarna för bärselen haha. dock så tänkte jag hela tiden att den ska gå sönder och att han ramlar i golvet. men jag antar att jag vänjer mig vid den till slut och litar på att den håller.

vi har haft ännu en lyckad spelhelg här hemma. emmie och noel kom i torsdags och åkte hem igår. blev en hel del mario men vi har inte lyckats varva det ännu. men vi är sååååååå nära :) och det är ju så jäkla kul. mario är lätt bästa spelet EVER!

inatt var en riktigt bra natt. nu under spelhelgen har jag lagt mig alldeles för sent och det resulterade till slut i huvudvärk. men igår kom vi i säng som vanligt igen och gick upp strax innan 09. det är alldeles lagom tycker jag för sen ska Liam ha mat 09,30 ungefär. efter mat var det lite tid i gymmet som gällde.

idag var första gången som sen Liam föddes som vi gick min långpromenad som jag har gått väldigt ofta sedan vi fick upp theo hit. älskar att gå där i skogen och förbi hästarna. så tyst och fridfullt. har inte velat gå den förut för jag visste inte hur det skulle vara att gå på grusväg som var full med snö men det gick fint och vi var ute i en timme ungefär. det var riktigt skönt och Liam sov hela vägen i stort sett.

snart kommer fredrik hem så jag ska fortsätta städa lite och sedan se till att han dammsuger huset :) det blir la gräjt!!! imorrn blir det ska en visit hem till emma. hon har varit en vända på förlossningen och bb i helgen men ingen bebis än. så vi får se om hon orkar med lite besök

några veckor sedan i gymmet

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0