21 januari

näe, nu ska jag skärpa mig med uppdaterandet. verkligen. skärpning!! men det är en del som ska hinnas med under tiden som Liam sover men samtidigt säger alla att jag ska passa på att vila när han sover. hur lätt är det när man ska ta hand om ett hushåll oxå. jaja, jag kommer la in i det.

det har iaf hänt lite sen sist jag skrev här. Liam har nu börjat gasta om kvällarna. till en början fattade inte jag och fredrik varför men efter ett snack med bvc så fick vi veta att ungefär 95 % av alla bebisar gastar mellan 18,30 och 22,00 på kvällarna, varje kväll. mmm, det är lika underbart som det låter. det är olika vilken tid han sätter igång men han kan mycket väl hålla igång in på natten oxå när han känner för det. som tur är så hjälps vi åt att ha honom för hade det bara varit jag som tagit hand om honom då så hade jag nog blivit knäpp... eller värre! men iaf, i torsdags skulle fredrik på bandy på kvällen men han ville inte lämna mig själv med gasten så emmie och noel kom på besök. tanken var väl att de skulle stanna till dagen där på men det blev ett långbesök ända till måndagen :) och vi hade skitkul. spelade mario konstant i stort sett. :) på söndagen kom mia och johnny och hjälpte oss att städa (jag fattar inte hur folk hinner storstäda när de har en liten bebis??!!) det uppskattade vi otroligt mycket och nu ser här iaf hyfsat snyggt ut fortfarande.

vi har även varit och besökt socialkontoret så nu är fredrik pappa även på pappret haha. är ju lite konstigt att det är två papper man ska skriva på för att bevisa att man är någons pappa. kan ju vara en snubbe från gatan som skriver på, vad nu det skulle vara bra för men ni fattar vad jag menar. jaja, det är gjort iaf. vi har även fått papperna där vi ska skriva vad han ska heta men vi har inte bestämt mellannamn eller efternamn än så det får vänta lite till.

Liam med farmor

att vara hemma med Liam själv går bra. dagarna går otroligt fort för det känns som att det ska göras grejer hela tiden men ändå får jag inget gjort känns det som. men det är väldigt skönt att komma in i en vardag. så vi är ute och går varje dag i stort sett. än så länge blir det inga större utflykter till staden eller så. hela familjen ska nog in dit i helgen. lite shopping och fika kanske? måste ju göra det någon gång... :)
igår duschade jag och Liam tillsammans. oj så konfunderad han såg ut när han fick duschstrålen på sig första gången. men sen låg han bara och njöt hela tiden.

häpp, åter till verkligheten.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0