jobb=cash



ja stackars fredrik. han hann vara hemma några timmar igår och sedan ringde det och han var tvungen att åka. till tidaholm dessutom. och på en fredagkväll. under natten ringde det och han var tvungen att åka igen. så nte mycket sömn för honom. nu är han iväg igen. jourlivet är inte att leka med. men nu är det bara 5 dagar kvar sen kommer semestern. äntligen!!!

jag och liam hade en toppenbra dag igår. det tycker nog liam oxå för han skrattade mest hela tiden.  denna veckan har ju annars varit en gnällvecka som varit mindre rolig. han gastar inte en massa utan han gnäller för minsta lilla motgång och blir uttråkad på en sekund. men men, det går la över det med. över till gårdagen:
dagen började med en promenad in till bya. jag hade tid på mvc för jag skulle få recept på p-piller. inga fler ungar här inte :P testade minipiller i och med att jag ammade förut men att ha mens i stort sett konstant är ingen favorit hos mig så dom skippade jag rätt snabbt. efter det besöket så gick vi och satte oss i parken för det var dax för liam att äta och jag tuggade på lite naturgodis. sen satt vi där och myste och lekte innan vi gick igen. tog en ordentlig omväg hem så det blev en långpromenad minsann. härligt i det fina vädret. sen har vi varit ute resten av dagen ända till pappsen kom hem.

det var skönt med en gnällfri dag igår för idag är han minsann GnällLiam igen. tur att han nu sover hela nätter igen för annars finns det risk för att jag mister förståndet!!!! gäller ju att vara fräsh i huvet så att man kan sysselsätta honom med nya grejer hela tiden för att humöret ska hållas uppe. tur att fredrik snart har semester helt klart.

regn idag så ingen utevistelse. jag väntar bara på den däringa åskan som det pratats om. rätt mysigt med lite blixtar och dunder. så länge det inte slår ner här.

bild från midsommar

jag tycker den är så fin

emmie är den duktiga fotografen






Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0