en inspiration



sitter här och klunkar vatten efter att ha sprungit min halvmil. har fått ner tiden till 26 minuter och är nöjd med det. när jag började springa i våras var det 29 minuter. jag ska ner under 25 minuter för där låg det ju när jag tränade till tjejmilen för något år sedan. jag har en otroligt duktig kusin som tränar väldigt mycket och jag följer henne på fb där hon berättar hur långt hon springer. nu idag hade hon nästan sprungit en halvmara vilket ju är imponerande. så hon inspirerar mig otroligt mycket och nu vill jag bara springa ännu mer. nästa löpartur blir det 7 kilometer helt klart.

igår var vi i skara hos emmie med familj. det stod grillat på menyn men förmiddagens väder lockade ju inte fram vår grillust precis. men precis lagom till att eddo ställde sig vid grillen så kom solen fram och vi kunde sitta ute som sig bör när man grillar. kyckling, revbensspjäll och flintastek blev det, med grillpotatissallad och/eller klyftpotatis. himmel vad underbart det var. det bästa jag ätit på länge ujujujuj. jag hoppas på en grillkväll snart igen helt klart :)

Liam fortsätter att sova bra på nätterna. händer ibland att det blir en nappinstoppning men absolut inte varje natt nu längre. han vaknar ju tidigt, vid 5-6 någon gång. och då är han pigg som en mört och vill upp och ha mat. men han somnar ju oxå vid 19,30-20,00 så med andra ord så sover han många timmar i sträck vilket ju gör att en annan är lite piggare (så länge jag inte ska sitta uppe sent på kvällarna och glo på tv för det funkar inte) det har hänt så otroligt mycket bara den senaste veckan känns det som. han sitter stadigare och stadigare. han kan ju inte sitta helt själv mer än kanske 10 sek men det blir längre och längre stunder. han rullar både från mage till rygg och rygg till mage nu och det med lätthet :) han äter bara välling på morgon och kväll och sedan gröt och mat på dagen och det går hur bra som helst. har hänt någon gång att vi fått ta till välling istället men inte ofta. men fortfarande är han min lille bebis :)

nu mot duschen
Kommentarer
Postat av: Syedeli

Big tnks for interesting and useful site!

2011-12-13 @ 11:19:50
URL: http://syedeli.blogspoo.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0