tåsingarna



inatt var det mycket vaket för både mig och liam (lite fredrik oxå men han somnnar om på 5 sek så han räknar vi inte in). liam vaknade säkert 10 gånger och jag fick putta in nappen gång på gång på gång. så en 3 - 4 timmars sömn var det jag fick tror jag. men dagen har funkat ändå. BVC stod först på schemat. vi var där ju nyss men nu var det även läkarkontroll som gällde. alltid var helt tiptop med liam. vi fick ju även en massa frågor om hans utveckling och allting som han "ska" kunna kan han så det var tiptop där med. inte för att det hade spelat någon roll egentligen.

nu är han 70 cm lång cirka och väger 8415 gram. så lite hade det hänt på dessa två veckorna. han är en långing min lille kille :) vi var rediga och gick dit och hem men  tog en omväg dit för att liam skulle få sova eftersom han absolut inte ville somna i sängen idag. så 7 km har vi gått idag. duktigt av oss!!! skulle varit på spinning nu ikväll men kände mg på tok för trött för det. så jag har planerat in en löparrunda imorrn istället.

efter BVC-besöket så koma heeela familjen Larsson på besök. emma har nu semester och robert är pappaledig så därför kunde alla hänga med.

det är gott med tåsingar

( å inte för att skryta men jag kan minsann oxå mumsa på tårna. inte liggandes men sittandes. DET NI) :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0