skåne is history



nu är vi hemma igen. kom hem igår runt 12 och då var det verkligen tillbaka till vardagen direkt. fredrik jobbade ju och sen for han iväg på after work så det var jag och liam som fick sköta allt här hemma. det är alltid skönt att komma hem dock. har haft det jättebra i skåne och det var kul att få träffa alla men hem ljuva hem :) helt klart!

lite skåne:

på tisdagen så var det dax för noel att få busa av sig en massa energi. eftersom det var pissigt väder så har han ju inte kunnat busa som en liten kille behöver. emmie hittade Andy´s lekland i kristianstad så dit for vi. det var riktigt najs med rutschkanor, bollkanoner, klättergejer och mycket mer. noel hittade andra barn som han lekte med och han hade jätteroligt. liam var ju såklart oxå med och han skötte sig fiiint. han var vaken i fem timmar utan att gnälla i stort sett. han var hur glad som helst. då kan man som mamma inte klaga precis :) båda pojkarna somnade gott i bilen hem sen.

Hulken posar vid en av kanonerna

så här kul tyckte liam att det var



i torsdags träffade vi sandra och noel igen. enligt väderrapporten så skulle det vara bra väder men ack så fel dom hade då. det regnade som tusan men det sket vi i. vi gick på stan och shoppade lite. sen drog vi till grafitti såklart. vad är en skånetur utan en tripp dit.

på HM får man busa med mamma

vi längtar redan till augusti då vi ska ner till härliga skåneland igen!!!
Kommentarer
Postat av: sandra

Hej! Du jag skulle bli så super glad om du vill skicka över lite bilder från när du va här. Tyckte du fick så fina bilder =) Kraam

2010-06-15 @ 21:24:35


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0