ett städat hem

telefonen ringde 9.15. jag och liam låg fortfarande och drog oss i sängen. myste massor. men nu var det minsann dax att gå upp. farmor mia var på gång. vi hade planerat att hon skulle komma för att hjälpa mig att sy upp lite gardiner. det slutade med att vi sydde upp gardiner, sen slängde hon ut mig och liam på en promenad och hon började städa här hemma :)  så nu har de nya gardinerna kommit upp och det blev jättebra. huset är städat ordentligt och det är otroligt skönt. jag tror att jag sagt det till alla jag känner att jag har världens bästa svärföräldrar. dom är otroligt hjälpsamma och omtänksamma alltid. tror inte det finns bättre att hitta.

Liam har tyvärr inte varit på sitt bästa humör här idag när farmor varit här. trötthet och magknip har det varit mest. sen att famor skrämde slag på honom med sin höga stämma gjorde ju inte saken bättre ;) nu har han somnat gott här i soffan bredvid mig.
 
igår tog jag tag i löpningen igen. jag skulle helt och hållet på att det varit isigt förut och det är därför jag inte kunnat springa. men nu kan jag sätta igång igen för den härliga barmarken är äntligen här. det gick bra att springa. jag är lite mör i benen idag men det är bara göttit!!!

nu ska jag titta på grey´s från igår.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0