måndag kommer med solsken

ny dag ny vecka. natten har varit så där. lillen somnade ju ganska tidigt för att vara han och det resulterade i att han vaknade lite efter 23!!!! och ville ha mat. så lagom roligt. sen är minnet lite suddigt så jag har inte en aing om när nästa tur var. men sen vet jag iaf att han vaknade vid 4 och låg vaken ett bra tag och pratade för sig sjäöv och viftade rätt friskt med armarna. till slut gnälldes det och då gick jag och fixade en flaska som han knappt rörde men han blev lugn iaf. efter det halvsov vi lite och fredrik förberedde en ny flaska så den skulle vara färdig till frullen. och den inföll lite efter sju. jag har verkligen ingen aning om hur mycket/lite jag och liam sovit inatt. jag brukar vanligtvis kolla klockan varje gång han matas (inte för att det hjälper för det händer att jag glömmer när det var ändå) men inatt gjorde jag inte det alls förrän han låg och pratade vid 4. vi får väl se hur dagen blir. blir väl att jag går runt som en zombie sen när fredrik kommer hem. han kommer tänka på oss hela dagen idag bara för att natten varit så här. det gör han jämt då. oroar sig lite för hur det går, om det är skrikigt och jobbigt för mig eller inte.

jag vet ju att jag skrev förra veckan att det var slut på amning på natten nu men jag har kunnat fortsätta faktiskt. men inatt vat det dock heltomt hos mig så nu ger jag nog upp det på riktigt. kan ju inte riktigt lita på det längre och då är det lättare att köra på flaska rakt igenom så att han blir nöjd och glad och vi båda kan sova ordentligt... förhoppningsvis.

nu ligger liam och sover. vi får se vad som händer idag. är ju toppenväder ännu en dag så det blir iaf en promenad lite senare. måste nog röja lite här oxå. får se vad som orkas med.



bild från igår på morgonen.
han har blivit så stark och stadig i nacken nu det senaste.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0