snart påsk

helgen som varit då. jag har ju redan skrivit om vår lördag. det hände inte så mycket mer än så. vi kollade å film senare på kvällen. jag hade verkligen sett fram mot den filmen - The Box. hade laddat med ett choklad och läsk. den började bra men en bit in i filmen så vänder det och jag tycker den floppar ganska grovt. jag trodde inte alls den skulle vara så. jag tänkte mer spänning och inte åt sci-fi hållet. den blev bara löjlig. budskapet är ju bra iofs. känner att jag inte kan skriva för mycket för det kanske är någon av er som ska se den. jag kan ju säga att jag och fredrik hade en liten diskussion om vi skulle tryckt på knappen eller inte.det som händer om man trycker på knappen är att en för dig okänd människa dör och du får MASSOR med pengar.  fredrik tvekade inte - han skulle trycka.  jag skulle inte trycka. men sedan om man tänker efter. tänk om man bodde på gatan med hela familjen till exempel. skulle jag trycka då? skulle jag då offra någon annan för att min familj skulle få leva bra? skulle jag kunna stå ut med skulden och skammen över att ha dödat någon? det är en komplex situation, iaf för mig.

igår var vi iaf hos svärisarna och käkade våfflor. vi käkade inga i torsdags för jag orkade inte hålla på med sånt då :P så det var perfekt att vi blev bjudna på det igår. riktigt smarrigt!!! dock så var jag aningen trött. jag sov i stort sett inget på natten mellan lördag och söndag. och det går inte att skylla på liam för han sov som han brukar. men jag kunde bara inte sova. vet inte om jag var övertrött efter en vecka med lite knasig sömn. men inatt var det iaf bra sömn igen och det behövde jag verkligen.

idag är det ju babysim på schemat igen. som jag läääängtar :) hoppas liam oxå gör det! nu sover han gott här bredvid mig. det är ju verkligen viktigt att han får sova ut innan vi ska dit för annars kan det bli ett gastfyllt dopp. men det ska nog gå bra :)




Liam har fått en ny kompis: Apan Apington.
han är väldigt god att tugga och slicka på :P

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0