sovmorgon för vissa

nu sitter vi alla här i soffan och tittar på how i met your mother. kan inte hjälpa det men jag gillar den faktiskt. barney gör hela serien :) vår morgon (då menar jag min och liams) började vid halv sju. då låg unge herrn och pratade glatt och sprattlade med hela kroppen. sen var det frulle vid sju och sedan uppstigning. fredrik märkte inte ett skit så vi lät honom ligga kvar och få lite sovmorgon. tänkt den som fick en riktig sovmorgon. en morgon där jag kan få ligga helt själv och dra mig i sängen hur länge jag vill. fredrik lovade mig en sådan förra fredagen men det blev inget med det. jag har sagt att det vore skönt om han kunde ta liam iaf en morgon på helgen. men än har han inte gjort det.

men iaf, vi klarade oss fint själva. fixade med tvätt så att det var gjort. städade lite gjorde vi oxå. och sen åt jag frulle. och lekte gjorde vi. till slut kom pappa upp ur sängen. latmask är vad han är :P

idag ska vi in till staden och fira fredriks mormor som fyller år. först måste vi dock köpa något till henne. lite sent påtänkt men vi ska nog hitta något.

nä, mot duschen för min del....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0