1 mars men ingen vår

så var vintervädret tillbaka igen. idag är det ju faktiskt 1 mars och vår. så när jag gick och lade mig igår så förväntade jag mig strålande sol, blå himmel, 15 plusgrader, barmark, grönt gräs och knoppar på träden när jag vaknade idag. men icke. fy farao vilken besvikelse :P kanske inte riktigt men mer snö behöver vi ju knappast.

i lördags morse kom fredriks föräldrar hit på besök. fredrik behövde hjälp med att skotta bort snön på hustaket så det fick johnny äran att hjälpa till med. det tog inte jättelång tid som tur var. under tiden så passade mia liam för jag var på äventyr inne i staden. hade en date med sara på henry´s. kycklingtoast och semla... alldeles alldeles uuuunderbart!! skönt att inte prata bebis utan en massa annat. på eftermiddagen kom även fredriks morföräldrar på besök. dom hade vi (iaf inte jag och liam) sett på länge så det var mycket najsigt.



lördagmorgon och ett leende som värmer :)




en liten kille som får massor med uppmärksamhet överallt!



söta sara inne på henry´s



på kvällen sen så drog fredrik iväg på bandy så då fick vi klara oss själva. och det gick bra som alltid. massa gos framför tvn. jag hade bett fredrik att köpa lite gott med hem. lösgodis var mitt krav. jag vet exakt vad jag ska köpa till fredrik om han ber om lösgodis men fredrik har inte en aning om vad jag äter för godis. man tycker ju att killen borde ha lite koll efter nästan 8 år. så han kom hem med 1.5 kg lösgodis för han ville vara säker på att det fanns sådant som jag gillar. men han lyckas med att misslyckas ändå haha. tror vi får ta en rundtur i lösgodisavdelning så jag får peka och markera vad jag gillar :)

igår var det dax för träning i skara igen. jag hämtadfe upp emmie vid 11 och sen drog vi till badhuset och deras gym. det var inte speciellt bra. två stycken crosstrainers var det enda som de hade som konditionsmaskiner. väldigt torftigt. så hädanefter blir det träning på hälsostudion i skara. men iaf, 20 intensiva minuter på crosstrainern och sedan blev det styrka för hela slanten. jag fick ett mezz från emmie imorse där hon ojade sig över smärta i kroppen och jag kan bara hålla med. benen smärtar riktigt gött och armarna är hyfsat trötta haha. träningsvärk är bland det bästa som finns :) bring it on!!

idag blir det nog en innedag. det snöar ju som tusan igen vilket ju gör det aningens svårt att ta sig fram. det har varit så härligt att kunna köra vagnen på barmark dessa dagarna. men inget varar för evigt. tänkte ju kört till affären men då måste jag gräva fram bilen först och det orkar jag inte. får vänta till fredrik kommer hem istället.

nu sover iaf lillen efter tre försök. han har en förmåga att vakna igen efter 30 min men idag så såg jag till att vagga om honom så han somnade igen. han behöver sova mer än 30 minuter i stöten. så nu har han sovit en timme i sträck iaf. får se när han vaknar.








Kommentarer
Postat av: Emma

Sicken god liten runding Liam harr blivit. Här har jag fortfarande en spinkig en men det han börjar tjockna till sig. Sjukt egentligen att han är snart en månad och väger inte 4 kg än och andra i föräldragruppen får ungar som vägerr 4600g!



Börjar bli bättre här iaf så det ser ljust ut för en helgträff!!! Det ser jag verkligen fram emot isf!

2010-03-01 @ 15:43:25
URL: http://lulockballon.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0