framför tvn



nu skulle jag egentligen varit på infomöte inför babysimmet som börjar på måndag men jag har varit alldeles för trött och haft lite småont i huvet så jag skippade det. jag får ringa till henne imorrn och fråga om det viktigaste.





igår åkte vi hem till emma och adam och spenderade hela dagen där. vi tog det bara lugnt. satt i soffan med vars en bebis på magen och pratade och tittade på tv. emma bjöd på god mat oxå :) det var en riktigt lyckad dag. adam hade växt som bara den sen vi såg honom sist. sist var han en liten spinkis men nu hade han fått lite bebishull :)





idag har jag och liam varit rediga som attans. i förmiddags tog i en promenad in till bya för att handla lite. han skötte sig exemplariskt. sov hela vägen dit och vaknade när vi gick in i affären men låg bara och tittade och sen somnade han när vi gick hemåt igen. sedan på eftermiddagen så har vi städat och fixat. som vanligt återstår dammsugning men det får vi la ta imorrn istället. :P



liam var väl inte den mest aktiva under städningen idag :)

natten måste jag ju berätta om. liam somnade vid 2130, vaknar första gången vid 0130 och andra gången vid 0530!!! så med andra ord bara en nattmatning. det har bara hänt en gång förut. nu är det ju inte lönt att hoppas att det ska upprepas för det finns inga garantier. men det är ju alltid ett steg i rätt riktning :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0