en kortis

nu har jag och liten varit bra hurtiga. kl 08 så drog vi ut i skogen för en långpromenad i lagom fint väder. det är inte ofta vi kommer ut så där tidigt men det var riktigt skönt. jag har slarvat med promenader det senaste för det har varit en massa annat. men nu ska vi skärpa oss igen. nu sover han iaf i vagnen.

i helgen var vi ju barnfria så vi var ute och käkade på restaurang och efter det så var vi och kollade på robin hood. jag blev såklart helt frälst. väldigt bra film och den var otroligt bra gjord. så gå och se den folket!!! på söndagen kom svärisarna och lämnade liam och de hjälpte även till att städa. kan ju säga att det behövdes big time!!! så det var verkligen en lättnad att det blev gjort. nu kan vi andas igen :)

igår var det dax för babysim igen efter 2 veckors uppehåll. det plaskades, skrattades och döks i massor :) två dyk blev det igår och båda två gick hur bra som helst. han såg bara lite smått chockad ut första gången men sen andra gången så sken han som en sol direkt :) som en liten firre!!!

idag ska vi hem till emma och adam var det bestämt. får se när det blir. sen ikväll är det dax för spinning igen :) taggad till tuuuuuuuusen
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0