helgen som varit

oj oj oj, det var en lång paus jag tog från bloggandet den här gången. kan knappast skylla på tidsbrist faktiskt. har bara inte blivit av.

i helgen var emmie och noel här och emmie har dragit ner mig i spelträsket rejält. vilket inte riktigt går ihop med att ha en bebis på snart 5 månader :P vi spelar iaf WoW igen. jag och fredrik hade ju en period för några år sedan då vi fastnade totalt och spelade rätt ofta. och nu är jag fast igen :P så mycket som det nu går med en liten liam i huset :)

i fredags var det en riktig elindag. jag åkte hemifrån vid 9,30 och då bar det av mot frissan. färgning, slingning och klippning blev det och jag är sjukt nöjd. trots att det inte var marielle som jag vanligtvis går till. en ordentlig uppfräschning om man jämför med mitt burr som jag hade förut :) sedan träffade jag sara på stan av en slump och pratade lite med henne. vi bestämde att jag ska komma hem till henne på torsdag så ska vi ta igen lite. sedan drog jag till en annan salong för att fixa bryn och fransar. dock var hon rätt kass. plockade knappt brynen och de fick alldeles för lite färg. fick fixa till dom här hemma efteråt. trist trist. tur att det var ett presentkort jag använde iaf!!!

om lite mindre än en timme ska vi in till staden för att träffa emma och adam och gå till babycafét där det bli sång och bus. ska bli riktigt kul. simningen blev inställd igår för hon var sjuk så då är det skönt att få komma hemifrån idag istället. funderar på att åka och bada med liam någon annan dag denna veckan men vi får se. ska ju inte vara många som badar samtidigt för då vet man ju aldrig om han kanske bli rädd om det plaskas och så där.

ikväll ska jag på mitt andra spinningpass. ser fram mot det som sörens :) gött att få svettas ordentligt!!!!

nu ska jag ta lite foooooooood :)

härlig dag idag
njut
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0