jisses amalia

shit vad kvavt det är!! går här och svettas som en liten gris. spöregnade imorse när vi gick upp men nu är det solsken. får väl se åt vilket håll det går. igår var det ju verkligen kanonväder. strålande sol och 25 grader. jag och liam satt ute på en filt i trädgården och göttade oss. liam ville väl inte riktigt götta sig så länge som jag kände för men jag var glad för det lilla. vi tog även en långpromenad så jag fick allt njuta av sommarvärmen.

natten har varit toppen :) igår gav jag liam risgröt för första gången. han glufsade som vanligt och sedan en timme efter fick han kvällsflaskan. vid 19 ungefär. sen tog det väl en timme innan han somnade. några nappinstoppningar blev det under natten men ingen flaska förrän 6,30 imorse!!!! herreguuuuuud! det har aldrig hänt förr. vi kan ju hoppas att det är på väg åt rätt håll nu. :) only time will tell!!

idag ska vi in till stan och babycafé med emma och adam. det ser vi fram mot. ska även försöka hitta en hyfsat fin solhatt till liam. tycker inte att det finns några roliga dock men mössa börjar bli lite varmt när det som igår var 25 grader :P å ska liten vara i solen måste vi ju skydda flinten höhö.

i måndags började jag snacka med annica på msn. inte pratat på ett tag. då får jag reda på att barn nr 2 är på gång :) den här babyboomen verkar inte ta slut någon gång. så i mitten av november är det dax för dom igen. kul kul :) det verkar som att fredrik inte alls är med i skvallrandet på firman för han var den ende som inte visste om det tydligen haha. typiskt fredrik att ha nada koll på sånt!!

nu ska jag packa väskan inför vårt äventyr idag.
njut av solen om en vill vara framme idag annars.... läs en bok :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0