tre är inte illa

fredrik åkte nyss iväg till gbg. det är skyttetävling som gäller idag så jag och liam får busa själva idag. hoppas att vädret håller i sig så vi kan ta en promenad lite senare idag. just nu sover han så jag går mest och påtar lite här och var. de TRE senaster nätterna har han sovit helt utan att behöva äta vilket ju känns helt otroligt. han bökade dock en del inatt och blev lite ledsen så han fick komma över till mig och där stensomnade han direkt :) min lille plutt. han är det underbaraste och fina ste som finns :)


igår var vi ute i lovene hos svärisarna hela eftermiddagen. även fredriks mormor och morfar var där och det bjöds på god mat. oj som liam älskar sin famor och farfar och gammelfarmor och gammelfarfar. han var så glad så glad hela tiden. inte konstigt när man får all uppmärksamhet hela tiden :) han har det bra han. så synd att mormor och morfar bor så långt bort dock. hade varit kul om han även kunde knyta ann till dom lika fint. men nu ska ju mormor komma hit nästa vecka och sedan kommer vi vara en del i skåne i sommar så han kommer träffa dom en del då. det ska bli kul :)

Liam fick en fin anka av gammelfarmor och farfar som han verkar gilla skarpt.

den spelar massa olika melodier och sen är den god att ha i munnen oxå

 

"jag får aaaaall uppmärksamhet jag"

sitta å leka i soffan är grejer de

"jag älskar att stå"

nu har liten vaknat och det är inte hans favvosysselsättning att skriva blogg så nu går vi och leker lite innan maten. idag blir det spagetti och köttfärssås för lillen, med lite yoghurt till efterrätt.

 

glöm inte njuta

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0