vår helg så här långt

gud så gött det är med en ordentligt lååååång helg. dock så vänjer man ju sig fort med det så nästa vecka kommer ju säkert kännas helvetiskt lång bara för det :P

i torsdags hände det inte jättemycket. men pappa hade infat mig om att skånelaget Vittsjö skulle komma upp och möta Sils damlag. Vittsjö hade vi måånga duster med i ifk och vi var riktiga rivaler. nu spelade även en gammal lagkompis i Vittsjö så därför var det kul att gå och kolla. det var längesen jag kollade på en fotbollsmatch helt klart. tyvärr så förlorade skåne denna fajten men Burre var riktigt duktig som mittback :)

igår var det ju vårmarknad inne i staden. så hela familjen for in till staden och mötte upp farmor mia för lite strosande och shoppande. och som det shoppades. men det var mia som stod för tokshoppandet :) Liam hade ju så mycket som han hahde önskat sig inför sommaren och det berättade han för farmor. och farmor var inte sen upp med cashen :) blev väldigt mycket fint shoppat:

snygga shorts från HM

Lindex, Kotten, Lindex, Åhlens

Lindex, Kotten, Lindex

 

Massa med nya kläder nu inför sommaren. Liam är ju såklart sugen på att börja använda allt nu med en gång men allt är i strl 74 och det är lite för stort än så länge. såjag får hålla tillbaka honomlite där :P men om någon vecka ska det nog passa :)

idag ska liam hem till farmor och farfar och vara där över natten. då ska jag och fredrik gå ut och käka lite och sedan gå på bio. det blir Robin Hood i skövde för i lidköping fanns det bara skitplatser kvar! det ska bli riktigt härligt faktiskt.

nu ligger båda pojkarna och sover efter att ha varit uppe sedan klockan 6. en annan fick ju ligga i sängen till 9 båda idag och igår :) uuunderbart håhå. om man skulle ta och WoW:a lite???

man kan inte vara rädd för en massa kladd när man har bebis :)

undra när bordsskicket kommer? :P



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0