101104

Jag vill börja träna igen!! Jag är verkligen hur sugen som helst men min förkylning är nog den segaste jag varit med om. Ingen hosta eller så men snorig fortfarande. Och alla vet ju hur lätt det är att träna med en igentäppt näsa. Inte så skoj! Men jag hoppas på lite träning på lördag!

Liam sover och jag fixar och trixar här hemma. Har kollat lite repriser av Unga mödrar på kanal 5 play. Jisses vad blåögda dom små töserna är. Verkligheten slår rätt hårt när ungen väl är ute och hela världen vänds upp och ner. Och när sedan barnets pappa drar ( vilket han väldigt ofta gör när de är så unga) så gör ju inte det saken lättare. Dom rosa puffpuff molnen försvinner rätt snabbt! Det är tufft när man än skaffar barn i livet men att göra det när man är 15-16 år måste vara otroligt tufft! Dom är ju fortfarande barn själva oxå ska dom klara av att ta hand om ett barn. Tur att många av dom fortfarande bor hemma så att de får hjälp.

Efter Liams nap så är det mat och sedan ska vi ut till lekplatsen och leka av oss lite. Solen skiner och det ser så härligt ut :) Sen ska vi även posta ett paket som jag inte kan skriva mer om än.......
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0