Hej då Oktober

Nu är det dax för en uppdatering igen. Var ett tag sen jag skrev men jag har inte riktigt kännt för det. Har ju varit förkyld och allmänt trött i helgen. Tror hela familjen Andersson/Sahl har varit lite av banan i helgen men nu är det ny vecka och nya tag som gäller.

I fredags var jag och Liam i stan med Emmie och Noel. Noel skulle köpa termobyxor och jag skulle köpa presenter och julklappar till Liam. Vi hittade alla det som vi skulle så det var en lyckad shoppingtur. Vi är inte färdiga med presenter och julklappar till Liam än men vi har bestämt att vi inte ska köpa så där hysteriskt mycket till honom. Än så länge så har inte inga höga krav på leksakerna men vi har har iaf bestämt att det är riktiga leksaker som gäller. Inga bebisleksaker längre.

I lördags hade vi besök av familjen Larsson. Dom har vi inte träffat sen i september så det var kul att dom kunde klämma in oss. Grabbarna fick äntligen leka lite igen. Som dom saknat varandra haha

 

Igår kände jag och Emmie att vi behövde komma hemifrån utan ungar och karlar så vi stack iväg på julmässa i Hällekis. Mässan var skit men det var skönt att komma ut och vi gick mest där och snackade skit och hade det gött.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0