OUAPS - Jojo


När jag och Fredrik var i leksaksaffären för ett tag sedan och kollade på presenter och klappar så hittade jag en leksak som verkade väldigt rolig. Fredrik var såklart inte lika övertygad som jag så vi köpte ingen då. Nu har jag hittat deras hemsida så jag måste visa er:

Kaninen heter Jojo och finns i 5 olika varianter. Den som jag såg är den stora kaninen på bilden. Det är Kurragömma-Jojo. Kaninen ställer man på ett ställe i huset och den räknar till 10. Barnet tar moroten och springer och gömmer sig. Sen letar kaninen upp barnet och framför allt moroten då det är den som kaninen söker efter. Den undviker alla hinder och går helt av sig själv. Superhäftigt tycker jag :)

Båten (Splashing-Jojo) har man i badkaret och den tuffar omkring, spelar musik och sprutar vatten. Bilen (Buggy-Jojo) kör barnet själv med en fjärris. Åker den på några hinder så flyger kaninen till slut ut. Sedan finns det även en ficklampa (Lamp-Jojo). Det finns en till bil (BumpBump-Jojo) som är som en radiostyrd bil men den kör omkring av sig själv och precis som bilen så kastas kaninen ut om den stöter på för många hinder.

 

Jag tycker att det är häftiga grejer och jag ska nog försöka övertala Fredrik om att köpa någon av dom :)

 

Här har ni deras hemsida: OUAPS.se

Kommentarer
Postat av: Elin

Verkar ju tokmysig! Köp! :)

2010-11-24 @ 21:59:15
URL: http://mama.blogg.nu/mammaelin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0