SATC 2... hoppas jag

Om allting går som det ska (håll en tumme) så ska jag snart få se Sex and the city 2. Jag vet, jag är aningens sen med detta men det var meningen att jag och Emmie skulle se den på bio men det har aldrig blivit av. Så nu har jag egen bio här hemma. Om allt går vägen vill säga....

Idag på förmiddagen så var farmor Mia här och hälsade på oss. Eller ja, hon hälsade på Liam. Vi är inte så viktiga ;) Men han blev iaf överförtjust som vanligt när han ser den gamla tantan hihi. Sen på eftermiddagen så åkte vi in till staden för att hitta den däringa mössan till Liam. Jag hittade äntligen en bra på Kappahl. Billigt blev det med. Hade 50 kr i rabatt så mössan kostade mig 10 kr. Väldigt lagom för en mössa tycker jag :) Sen kollade vi även på kamera inne på OnOff. Min blir bara mer och mer trasig. OK-knappen funkar inte längre så jag kan inte ändra inställnigarna eller radera kort. Inspelningsknappen är oxå kaputt och nu har även laddsladden sprungit och gömt sig så jag kan inte använda den för batteriet är stendött. Inget rätt med den kameran. Men den har några år på nacken så det är dax för en ny. Jag skulle ju vilja ha en systemkamera men det har vi inte råd med nu. Men jag ska iaf ha en riktigt bra digitalkamera och det hittade vi. Men vi får suga lite på den karamellen. Jag hoppas på att hitta laddsladden så kan jag vänta med att köpa en ny kamera till efter jul. Finns mycket att lägga pengarna på ändå :)

Fredrik har varit hemma idag eftersom han haft jour en vecka så han har varit med oss idag. Nu är han på bandy och Liam sover så därför kan jag ha bio ikväll :)

Och nu blir de satc 2

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0