Den ronden vann mamma



Min lille kille kan vara jävlig han med. Inatt tyckte han att det var hysteriskt roligt att vara vaken i 1,5 timme. Glad och busig var han och hade inte en tanke på att somna om på ett tag. Så det var bara för mig att ta in täcke, kudde och madrass till hans rum så slogs vi ett tag om vem som orkade längst. Han vann nästan kan jag avslöja. Men denna ronden gick till slut till mig!

Idag har vi varit på Barnsång i ELIM-kyrkan. Denna gången fick vi med oss Matilda och Oskar oxå. Precis som förra veckan så hade vi skoj där. Hon som håller i sången är verkligen jätteduktig. Hon har valt bra sånger som man kan sjunga hemma oxå och hon både sjunger och spelar gitarr bra. Det var fler barn denna gången än förra men dom flesta är bra mycket äldre än Liam och Oskar. Men det är inte så att det stör dom två precis :) Dom leker ju ändå för sig själva.

Annars har jag varit rätt trött hela dagen och inte riktigt orkat göra något mer. Har städat och putsat här hemma. Nu ska vi se på District 9. Jag känner inte helt för det men Fredrik vill se på film så då får jag stötta honom :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0