det blev lite ändå


ännu en morgon med lite extra sömn. Liam vaknade 06.20 men jag vaknade tidigare eftersom fredrik klocka ringer 06.00 och han snoozar några gånger oxå. då kan man inte annat än bli piggelin. men det är skönt att få sova lite extra och jag njuter så länge det varar. har en känsla av att det blir tidigt imorrn.

idag var det tänkt att vi skulle träffa farmor mia inne i stan för lite liamshopping. liam hade skrivit en lååååång lista med viktigheter men vi fick stanna hemma istället.  fredrik skulle på något seminarium med jobbet och snodde med sig bilen. så vi blev strandsatta. men farmor mia kom hit istället så liam fick busa med farmor lite iaf.

kyrkis med mathilda och oskar var oxå inplanerat men utan bil och regn ute så kändes det inte så spännande men mathilda var snäll och satte in deras bilstol (som oskar inte använder än) och kom och hämtade oss. så det blev kyrkis och det var riktigt kul. det var sångstund och lek som gällde. skönt att komma hemifrån och det var kul att snacka med mathilda igen. var ett tag sen nu. liam var väldigt passiv till en början och blev livrädd först för mannen som höll i sångstunden och sen för oskars gastpratande. han behöver verkligen vänja sig vid gastpratande för han är verkligen överdrivet känslig när det gäller det. men i slutet så stimmade även han lite.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0