En halvtimme är mycket


vad mycket en halvtimme gör en tidig morgon. jag trodde att liam nu lärt sig att vakna närmre 06 än 05 men jag hade visst fel. igår och idag vaknade han 05.10. han är ju som en klocka oxå. exakt samma tid bägge dagarna. men å andra sidan så har han sovit hela natten, inte vaknat en gång så jag har sovit bättre än på länge. så då får det gå bra att vakna 05.10 :)

vi har inga planer alls denna veckan. inte än iaf. igår slappade vi mest. gick en promenad och stannade till vid lekplatsen och gungade, åkte rutschkana och lekte med sanden. han upptäckte att sand inte är så gottit som det ser ut att vara. han älskar verkligen att gunga. han sitter och ler hela tiden medan han åker fram och tillbaka.

så idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt. handla och promenera måste vi göra. får se om jag slår ihop de båda aktiviteterna och går in till bya. ikväll blir det träning. nu har jag inte tränat på 2 veckor. först för att jag mådde illa några dagar och sedan blev jag förkyld. men nu är det bra igen så då måste jag igång igen. hoppas på att emmie slutat snörvla hon oxå så att jag får sällskap. mycket roligare att träna då.

innan vi åkte hem från gbg i söndags så åkte vi inom ikea för lite shopping. då köpte vi den här leksaken till liam.

annars var det lådspärrar till köket och en rullgardin till liams rum som införskaffades.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0