Hej September



ja nu är minsann hösten här på riktigt. dom härliga sommarmånaderna är ett minneblott och vi går mot mörkare tider. känns som att vi har haft höst den senaste månaden eftersom det varit ganska regnigt och ruggigt många dagar. men nu är det på riktigt. det är nu jag suktar efter den härliga och underbara julen :) tänk att få fira jul med liam! han var ju med förra julen men då var han bara 6 dagar gammal och inte med på riktigt. nu kommer han vara stora killen på 1 år och kommer få både födelsedagskalas och 2 julfirande :) bortskämda unge haha. ja julen ser jag fram mot extra mycket detta året.

om någon timme kommer emma och adam hit. vi är alla lite förkylda fortfarande men alla är på bättringsvägen så vi tar och leker lite idag. ska bli gött med lite sällskap :)

igår bakade jag igen. nu ska frysen fyllas lixom för det är inte så att jag moffar i mig allt. smakar knappt kakorna utan låter dom svalna och sedan åker dom in i frysen. kan bjuda på fika fram till nästa sommar snart haha. blev iaf bananmuffins och kokosformar igår. om dom blev bra? inte vet jag, har ju inte smakat dom ;)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0