vilket virrvarr



jag önskar att jag orkade sätta mig in i det här med politiken nu när det är dax att rösta. men jag är verkligen blåst när det gäller det. jag kan sitta och läsa om de olika partierna och vad de står för och vill göra. men inget fastnar. det försvinner direkt igen. och jag blandar ihop allt och det går inte att hålla reda på eller hålla isär vad de olika partierna står för. sen är det så mycket skitsnack så vem ska ma lita på? jag röstade på miljöpartiet senast och jag kommer göra det även denna gången. någon måste ju tänka på miljön!! sen gillar jag wetterstrand. hon känns rak och tydlig. men vem vet.

nu får vi köra vår bil igen. vi har haft körförbud på bilen sen i lördags för att vi glömde bort att ombesiktiga den efter att vi fick den fixad. så jag har smugit till affären i veckan kan jag lova. men jag fick ta med mig emmie till bilprovningen. jag har aldrig besiktigat bilen och jag behövde lite stöd. dock så har emmie aldrig heller gjort det så vi fick stötta varandra. men där var en trevlig ung man som hjälpte oss. snygg var han oxå. å brun blir han på sommaren. ja han var trevlig han. både jag och emmie vägrade köra upp på dom där spåren eller vad det är. stor risk att hela bilen stått på sned sen. gudars så pinsamt det hade blivit. men den trevlige unge mannen fixade biffen åt oss.

så emmie har varit här en större del av dagen och hållt mig sällskap. var tvungen att ta en runda i stan för att lämna tillbaka liams overall. köpte strl 80 och trodde den skulle sitta bra till vintern men den satt bra redan nu. beställde istället en från nameit.se istället i strl 86 och den ska nog sitta illa nu så att den passar sen :) 

nu ska jag återgå till utfrågningen av wetterstrand.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0