Akuten och inlagd över natten

Jag sitter här i min ensamhet, nyduschad och fräsch. En natt utan båda mina grabbar var allt lite skumt men jag ska erkänna att jag sov kanon. Jag känner mig helt utvilad.
Vi fick åka in med Liam igår till akuten, igen. Förkylningsastma som han haft förut men denna gången upplevde båda jag och Fredrik att den var mycket värre än de andra gångerna. Usch vad Liam fick kämpa för att få luft. Han var totalt utslagen och satt bara och stirrade eller sov.
Väl på akuten så gick det minsann fort. Vi hann bara precis komma in på akuten och anmäla oss och sen fick vi komma in på ett rum direkt och en läkare var där på 5 minuter. (annars har vi fått vänta ett bra tag) Läkaren blev rätt bekymrad och sa nästan direkt att han skulle läggas in. Sen fick han kortison och inhalera. Men denna gången tog det mycket längre tid för andningen att bli bra. Vi kom in på akuten ca 10,30 och när jag åkte därifrån vid 19 så var den fortfarande inte bra. Den var ju bättre såklart men inte alls så som den skulle vara. Så det var riktigt segt denna gången.
Jag pratade med Fredrik nu på morgonen och nu verkar det som att det är bra iaf. Vi får se vad läkaren säger på ronden nu på morgonen. Om han får komma hem eller inte. Han får inte ha feber, vilket han inte hade på hela dagen igår, han måste syresätta sig bra, den var lite si och så med det igår. Han måste äta någorlunda bra, han åt en smörgås kl 15 igår och sen fick han välling vid 18, det var det enda han ville ha. Hoppas han fått upp aptiten idag :)
Nu ska jag äta lite frukost sen får vi se om jag måste åka in till sjukhuset. Om Liam måste stanna så måste jag åka in för Fredrik har jouren och där kan det ju ringa när som helst så måste han åka. Men vi hoppas han får komma hem. Eftersom man bara får vara inne på sitt rum (ca 5 kvadrat) så blir Liam lite smått uttråkad. Inget kul med sjukhus!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0