Vi har spring i benen


Just nu ligger jag i sängen och softar lite. Det är dax att sova men jag tänkte att en uppdatering här hinner jag med. Det var ju ett tag sen nu. Har inte alls känt för att skriva denna veckan.

Idag tränade Fredrik tennis inne i staden och då hängde jag och Liam med in dit. Men vi struntade i tennis och gick på stan istället. Liam behövde lite shorts inför sommarens värme och han fick pengar av sin farmor för att köpa detta idag. Vi hittade 3 par som Liam gillade, dock så har jag glömt kameran någonstans i huset och orkar inte hämta den :P Bild imorrn.

Men Fredrik var inte färdig när vi var färdiga i stan så då passade vi på att gå till den stora lekplatsen som är så fin så. Sist jag var där så var Liam bara runt 6 månader så då hade han ingen nytta av den såklart. Men idag var det fart på honom.

Ett hett tips till alla med småbarn som bor i närheten av Lidköping. Lekplatsen är superfin med massa olika aktiviteter. Funkar för småttingar upp till lite större barn. Liam njöt till max och åkte rutschkana 5 miljoner gånger :)

Sen har vi även varit ute och cyklat (Liams nya favorit) och lekt på "vår" lekplats. Det fina vädret gör att det är omöjligt att vara still. Är man ute med en liten kille så är det massor med spring i benen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0