En pingvin att ha hemma?


Ligger i sängen och slötittar på Jurassic Park 2. En typisk julfim eller hur :P Fast det är ju sådana här gamla godingar som jag vill se på julen. Det gör inget att dom är kassa, det är det som är meningen lixom haha.

Förut tittade vi på Mr. Poppers Penguins. Jim Carrey i huvudrollen. Förr tyckte jag att han överdrev i varenda roll han hade men nu tycker jag att han i de senaste filmerna faktiskt hittat en balans vilket gör att filmerna är både roliga och bra. Den här filmen gillade jag skarpt. Funderar lite på att beställa en pingvin och ha här hemma. Liam hade säkert blivit förtjust, iaf de första 5 minuterna :P

Det blev bowling även idag. Fredriks pappas sida träffas ju alltid på juldagen och bowlar och käkar korv med bröd. Man kan ju tycka att jag borde varit ganska het eftersom vi spelade i fredags och då gick det rätt bra. Inte då. Antar att jag tog i för mycket då för idag gick det riktigt dåligt. Behöver jag säga att jag var lättad när de sedan hade glömt få med vår banas resultat när allas placering lästes upp? Synd för Fredrik dock för han var bra som alltid :)

Dags att borsta tänderna och krypa längre ner under täcket. Får se om jag vågar se hela Jurassic ;)
Natti
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Valfritt innehåll
RSS 2.0